Πέμπτη, 22 Μαΐου 2008

Στο 7ο Συννεφάκι

Θέλω να βρω αυτόν που είπε οτι τα μελισσοειδή έντομα είναι εργατικά ζουζούνια και να τον ρωτήσω τι είχε πιει πιο πριν, γιατί μόνο ένας μεθυσμένος θα έλεγε εργατικό και επιμελές το στρογγυλό, δοξασμένο είδος του μπάμπουρα.

Απο τότε που τελείωσα τα γερμανικά τεμπελιάζω χωρίς να νιώσω την παραμικρή ενοχή. Έχω αράξει στα πέταλα του λουλουδιού, αγκαλιά με ατελείωτα βαζάκια μέλι και νέκταρ, βιβλία, μπλοκ ζωγραφικής και παιχνίδια στο playstation και σαπίζω απο ξεκούραση. Δηλαδή και το χασμουρητό κουραστικό έχει καταντήσει!! Και μην νομίζετε ότι αποτελώ εξαίρεση: όλες οι μέλισσες χουρχουριάζουν σε κλαδιά και γλάστρες, καμιά φορά και σε συννεφάκια, έχοντας βάλει τις μηχανές του μελιού στον αυτόματο παραγωγό(κάτι σαν τον αυτόματο πιλότο στα αεροπλάνα).
Η δουλειά στο γραφείο έχει αποσυμφορηθεί και μου μένει λίγος χρόνος να διαβάσω πιο πολλά άρθρα γενικού νομικού ενδιαφέροντος(πχ αλληλόχρεος λογαριασμός στο ελληνικό τραπεζικό καθεστώςαλλά και ειδικότερου (κατάσχεση πλοίων στην Ελλάδα). Πιστέψτε με ότι πιο ενδιαφέροντα απο αυτά που έκανα στην σχολή.

Αυτά τα ολίγα είχε να ομολογήσει ένα τεμπέλικο μπαμπουράκι απο το ζαχαρένιο συννεφάκι του. Καθόλου σημαντικά, ίσως και βαρετά νέα, αλλά ποιος ξεκινά τώρα για περιπέτειες μέσα στην ζέστη..!

2 σχόλια:

Stiliano είπε...

Καλησπέρα Μελισσούλα
δώστου να καταλάβει. Στο κάτω κάτω, όλες οι μεγάλες ιδέες, από τους τεμπέληδες προέρχονται.
Μη βλέπεις που δεν το λένε, αλλά ένας που δουλεύει απ΄το πρωί μέχρι το βράδι, που να βρει το κουράγιο και την όρεξη για ιδέες και φιλοσοφίες. (Και ένα πρωί κοιτάζεται στον καθρέφτη του, και διαπιστώνει πως έχει πεθάνει από καιρό).
Ενώ απ' την τεμπελιά πέθανε κανένας; Ε;
Πολλά φιλιά!!!!

sofia είπε...

ΑΑΑΧΧΧΧ...Χασμουρίσου ανενδίαστα...άστο το καλό νιώθοιυμε και τύψεις αν καθόμαστε λίγο....
'Εχεις χρόνο για τρεχάλες....μούλιασε στον καναπέ και πέρνα να διαβάσεις, γιατί έχω χαλάσει πολύ φαιά ουσία για να πάει άκλαφτο...χμμμ συγνώμη, αδιάβαστο ήθελα να πώ!!
καλημέρα