Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Εγώ και ο Κολόμβος

Το είπαμε μια φορά, αλλά ας το επαναλάβω άλλη μία για να το εμπεδώσετε: δεν μου αρέσουν οι περιπέτειες και οι εξερευνήσεις.
Θέλω ασφάλεια, σχέδιο, να ελέγχω την κάθε λεπτομέρεια και το άγνωστο είναι καλό, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ στενή επαφή μαζί του-που και που μόνο ένα τηλεφώνημα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν φημίζομαι για τις ανακαλύψεις μου, ούτε καν για καινοτομία και ανήσυχο πνεύμα. Μάλλον βαρετό και προβλέψιμο καταλήγω να είμαι, δημιουργικό σε αυτά που με ενδιαφέρουν και δραστήριο σε αυτά που αγαπώ, που δεν είναι και τόσα πολλά και ποίκιλα σε θέματα.
Όλη αυτή η πομπώδης εισαγωγή, είναι για να σας προετοιμάσω για την βόμβα που θα ακολουθήσει: έβαλα τα γυαλιά στον Κολόμβο. Εγώ, η μέλισσα, που για να πάρω τις διπλίτσες μου και να ξεκουνηθώ απο το λουλούδι μου πρέπει κάτι να με δελεάσει, που δεν ψάχνομαι και ιδιαίτερα πολύ, έκανα μια φοβερή ανακάλυψη. Τύφλα δηλαδή σε όλους τους Νεύτωνες, Κολόμβους, Μαγγελάνους και δεν σημαζεύεται επιστήμονες και εξερευνητές.

Ποια ανακάλυψη?
Χε, ανακάλυψα ότι η Γερμανία όχι μόνο έχει θάλασσα, αλλά έχει ΚΑΙ νησιά!

Γέλιο είναι αυτό που ακούω στο βάθος?
Δεν κατάλαβα, δηλαδή εσείς το ξέρατε? Ε?
Έφτασα 24 χρονών και λίγων μηνών και ακόμα στην γεωγραφία τούβλο παραμένω και κάθε φορά ξαφνιάζομαι ευχάριστα(''Μα καλά, εκείνη η χώρα στην Ασία είναι?Δεν το πιστεύω!''-ξερός ο Σερ Σερ μετά απο αποπληξία)
Το ομολογώ:ανάμεσα στα μαθήματα στα οποία απολάμβανα ύπνο, ήταν και η γεωγραφία, οπότε μην παρεξηγείτε.Απλά δείξτε κατανόηση σε ένα χαζεμένο μελισσάκι που ανακαλύπτει τον θαυμαστό μας κόσμο απο την αρχή!!!!!(τρίζουν τα Κόκαλα του κολόμβου ή τα αυτιά μου κάνουν παιχνίδια?)

3 σχόλια:

Menelaos Gkikas είπε...

Και τα κόκαλα του Κολόμβου τρίζουν και τα αυτιά σου κάνουν παιχνίδια. Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις. Ένα πρόβλημα που υπάρχει με τους ανθρώπους και φτάνει μέχρις εσχάτων είναι να ενισχύουν το επιχείρημα με το επιχείρημα. Και φυσικά πίσω από την κουρτίνα κρύβεται ο Ζονγκ Ζονγκ Ζονγκ. Κάπως έτσι καίγεται το μυαλό (σου)με το ίδιο νόμισμα. Καλό σου απόγευμα!!

Stiliano είπε...

Καλησπέρα Μελισσούλα
ούτε εγώ το ήξερα! Ρε τι μαθαίνει κανείς στα μπλογκς!
Για μένα πάντως είσαι ο Κολόμβος μου!
Πολλά φιλιά!!

Sophia Kollia είπε...

Τι λες βρε παιδί μου!! Ούτε εγώ το ήξερα! Δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου αμήχανα η δεν ξέρω γώ πώς επειδή είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος!
Δόξα το Θεό να λές!!
καληνύχτα