Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Kleines Sprachdiplom

@#%**##!!!!

Δεν θέλετε να σας κάνω την μετάφραση, γιατί θα χάσετε πάσα ιδέα.
Την κεραία μου μέσα! Κόπηκα στο δίπλωμα των γερμανικών!! Απο τις 5 ενότητες πέρασα τις τρεις της γραμματικής και του κειμένου και κόπηκα στα προφορικά και στην λογοτεχνία.
Και ποιος κάθεται πάλι να τα διαβάσει απο την αρχή και τί να διαβάσει, που τα προφορικά δεν έχουν ύλη καθορισμένη και τα δυο βιβλία τα ξέρω ήδη απ' έξω?

Ουφ! Πάω να κατεβάσω δυο τουρτίτσες να συνέλθω απο την σύγχυση!

8 σχόλια:

seniorita είπε...

έλα ζουζουνίτσα κάθε εμπόδιο για καλό..θα τα περάσεις σίγουρα την επόμενη φορά!λίγη εξάσκηση στα προφορικά χρειάζεται,η λογοτεχνία είναι θέμα τύχης τί κείμενο θα πέσει..

Sophia Kollia είπε...

Φτου γαμώτο! Μη στεναχωριέσαι! Η δεύτερη θα είναι και η τελευταία!
φιλάκια

Σοφία Αρμελινιού είπε...

Γλυκειά μελισσούλα, μη σκας!!!

Θα το πάρεις την επόμενη φορά!!!

Εγώ κόπηκα στο proficiency 2 φορές και όταν ήρθε ο φάκελος με το αποτέλεσμα την τρίτη φορά πήγα στη γειτονική ....εκκλησία να το ανοίξω για να μη βρίσω πολύ άσχημα!

Τελικά το πέρασα και τώρα που τα θυμάμαι ξανά, κλαίω για τα λεφτά των εξετάσεων, τα βιβλία, τα γλυκά που έτρωγα μετά για ψυχοθεραπεία κλπ....

Φιλιά

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Μηηηηηη!!!!
Σε πιάνει απογοήτευση για τέτοια πράγματα βρε? Όχι!
Είναι ανοφελο!
Ορίστε.. τώρα που θα το ξαναδώσεις θα το περάσεις!!!

Τα φιλιά μου!

Νηφάλια Μέθη είπε...

καλο φθινοπωρο ιμμαηλ μου

κατι καλο θα βγει απο αυτο δεν μπορει ... :)

να σαι καλα πολυ!

akrat είπε...

ουφ εγώ κόπηκα από κούνια... έκτοτε που με χάνεις που με βρίσκεις στο ΜΙΚΕ απόξω....

L' Aesthete Soleil είπε...

Λυπάμαι γι αυτήν την αποτυχία, αλλά σύμφωνα με την ψυχολογία η αποτυχία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των αντιστάσεών μας. Αλλά ποιος ακούει τον Freud τέτοια ώρα;...

Menelaos Gkikas είπε...

Ιμμαήλ μου θα το περάσεις την επόμενη. Βέβαια εγώ θυμάμαι ότι για να πάρω προφίσιενσι στα Αγγλικά είχαν περάσει χρόνια, πολύ εργατικά το κάθε ένα από αυτά. Αυτό είναι μόνο να καταλάβεις, γιατί μπορεί να επηρεαστείς από διαβάσματα τύπου καναπέ και μετά πάλι τα ίδια. Πόσο μάλλον στην Γερμανική γλώσσα στην οποία η πυραμίδα της γλώσσας είναι ανάποδα!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!!