Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

αψού!!!

Πάλι τα κατάφερα και κρύωσα-η τρίτη φορά απο τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αλλά αυτά παθαίνουν οι αθώες μελισσούλες όταν κυκλοφορούν σε βρεγμένες πρασσινάδες.
Το Σαββατοκύριακο ήταν υπέροχο: το Σάββατο πήγα για ψώνια στην αγορά του Γκύζη (έχω μια αδυναμία στα μπιχλιμπίδια) και το απόγευμα βγήκα για φαγητό στην Πετρούπολη με μια πολύ καλή μου φίλη (όχι μέλισσα, άλλου είδους ζουζούνι). Και την Κυριακή ο κύριος Πασχαλίτσος (γνωστός πια πιστεύω) δεν δούλευε και αράξαμε μαζί. Φάγαμε του σκασμού,στολίσαμε το λουλουδάκι μας και το απόγευμα πήραμε το σκυλάκι μας (την περιβόητη Μαρκέλλα) και πήγαμε βόλτα στο Πεδίο του Άρεως. Και το βράδυ με τους φίλους μας παρέα να διαφωνούμε ποιος είναι ο προστάτης σε μια οικογένεια (όταν πιάνουμε συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα, τύφλα να έχουν οι φιλόσοφοι).
Ο μήνας ξεκίνησε καλά, ε ας πούμε δυναμικά, με μπόλικη δουλειά και διάβασμα (σνιφ). Και τώρα σας αφήνω, λίγο βιαστικά το ομολογώ, αλλά κάποιο βαζάκι κόλλησε στο μηχάνημα, το μέλι δεν τρέχει και πρέπει να το φτιάξω για να συνεχίσει η παραγωγή.

2 σχόλια:

Poet1 είπε...

Κριμα που χαλασε το μηχανημα.Ηλπιζα σε ενα βαζακι καλο μελι :))) . Την καλημερα μου Μελισσουλα .

Ιμμαήλ είπε...

Δέχομαι παραγγελίες όλο το 24ωρο, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Σφυρίξτε κλέφτικα και θα έρθω αμέσως να σας εξυπηρετήσω!!