Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Happy birthday to me!!!!!!!!



Σήμερα έχω γενέθλια!!!

Ναι ναι ναι, το ομολογώ: μεγάλωσα ένα χρόνο και πρόσθεσα ένα ολόκληρο λιποκύτταρο στις διπλίτσες μου. Πόσο έγινα? Χμ, αυτό είναι αδιάκριτη ερώτηση, αλλά επειδή σας αγαπάω θα σας το πω. Γίνομαι αισίως 24, ηλικία που καλά θα κάνει να μείνει όπως έχει και να μην αυξηθεί άλλο. Εύχομαι να είμαι καλά, υγιής, πάντα με γεμάτη κοιλίτσα και με μπόλικα λουλούδια και ηλιοφάνεια στην ζωή μου.

Πέρα απο αυτό το γεγονός, που οι απόψεις διίστανται αν είναι δυσάρεστο ή ευχάριστο ( δεν αρέσει σε όλους να μεγαλώνουν), πήγα και είδα τα ξαδέρφια μου στο Bee Movie. Έριξα πολύ γέλιο με τις φατσούλες τους και τα κατορθώματά τους και πολύ συγκινήθηκα που επιτέλους κάποιοι κατάλαβαν την αξία μας και την έκαναν ταινία!!!!!!! Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Επανέρχομαι αύριο με πιο πολλά νέα και σχολιασμό της επικαιρότητας. Όποιος θέλει, ας πάρει ένα κομμάτι απο την παραπάνω τούρτα για το καλό!!

3 σχόλια:

thras είπε...

Χρόνια Πολλά μελισσύλα!Να χαίρεσαι τα 24 σου χρόνια!
Ελα, στην πιο ωραία ηλικία είσαι!

Poet1 είπε...

Απαραδεκτος,το ξερω ! Τωρα το ειδα.Αμα ευχηθω τωρα πιανει ; Χρονια πολλα και καλα ! Και παντα ευτυχισμενη ευχομαι.Επισης καλο μηνα και να εχεις ενα υπεροχο σ/κ μελλισουλα... !

Γιώργος_Κ είπε...

bzzzzzzzzz.....Χρόνια πολλά!!!!
Να τα χιλιάσεις, οι μέλισσες ζουν και χίλια χρόνια άμα δεν τσιμπήσουν κανέναν ;) (υπονούμενο έιναι αυτό!)