Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Beee My Valentine!


Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!!!!
Όπως είπε σωστά ένας κύριος στο ραδιόφωνο, οι ερωτευμένοι κάθε μέρα γιορτάζουν και χαίρονται αλλά, όπως και με την γιορτή της μητέρας, του περιβάλλοντος κτλ, υπάρχει μια πιο ξεχωριστή μέρα στην οποία δικαιολογούνται απόλυτα τα παραλυρήματα, οι καρδούλες στα μάτια και γενικά κάθε λογής ζουζούνισμα.
Και φυσικά γιορτάζω και πετάω ανάλαφρο ανάλαφρο στον ουρανό (που και που στουκάρω και σε κανα σύννεφο). Να φανταστείτε ότι πρώτα φορά ο Σερ Πασχαλίτσος θυμήθηκε να πει τα χρόνια πολλά (λες για αυτό να έγινε ο σεισμός?)!!!
Το πρωί βέβαια τα χρειάστηκα γιατί ξύπνησα έξι το πρωί, δεν ήταν στο κυψελάκι, και μετά απο λίγο με πήρε και η αδερφή του απο το μαγαζί και είπε ότι ούτε εκεί ήταν και ότι είχε ξεχάσει εκεί την κινητή του κεραία. Ε φοβήθηκα και εγώ ότι έπεσε με την μηχανή και αγχώθηκα και ο ύπνος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Και ο κύριος ήρθε κατα τις οχτώ με ένα ύφος κουταβιού, απολογούμενος ότι είχε βγεί με έναν φίλο του και επειδή ξέχασε το κινητό δεν μπορούσε να με ειδοποιήσει. Πώς όμως να τον κρεμάσω με αυτήν την φατσούλα που πήρε? Έκανα τελικά πέτρα την καρδιά μου και τον συγχώρεσα στο επόμενο μισό λεπτό (πολύ δύσκολη είμαι τελικά η άτιμη).
Χρόνια πολλά και πάλι και να περάσετε καλά!!!

5 σχόλια:

Stiliano είπε...

Καλησπέρα Μελισσούλα
να χαίρεσαι τον έρωτά σου. Ποτέ μην κατέβεις απ΄τον ουρανό, και μη φοβάσαι να στουκάρεις στα σύννεφα, γιατί είναι ζεστά και απαλά σαν την καρδιά σου!

Poet1 είπε...

Χρονια πολλα ! Εγω παλι φετος δεν το γιορτασα... Το τραγουδι λεει "οι χωρισμενοι δεν γιορταζουν ποτε".Την καλημερα μου και καλο Σ/Κ_

Αννα είπε...

Χρονια σας πολλά αν και καθυστερημένα!!!
Να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι...

Αννα είπε...

Πως τα πηγες με κακοκαιρια Μελισσουλα ;;;
Εγω χαρη σε σενα ηπια ενα ρακομελο και ηρθα στα ισα μου!

Ανώνυμος είπε...

'Ασχετο μελισσάκι, τα παραληρήματα είναι με η και όχι με υ!

Η λυσσάρα γάτα από Γιάννενα